Min soffa :)



Idag blev jag med soffa :)

 
 Kommer stå finfint i nya lyan.



Imorgon blir det Ikea och ännu flera köp.. sen är det jag som tar det lilla lugna med plånboken ett bra tag framöver!


Kom och lek en sommarlek!

 


Mmm.. jag håller på att lägga in sommarlåtar på min mp3. lovely! Ser inte ut som sommar ute.. men det är fasen sommar här inne hos mig nu :)






Rädda Joppe..död eller levande!



För tillfället så vet jag inte om jag är levande eller död. Under denna vecka så har jag gjort tre tentor, en i Läkemedelsräkning, en i Omvårdnad vid psykiska funktionsnedsättningar och en i Mikrobiologi. PUH! Jag har i princip levt i isolering med mina böcker.

Idag var det sommarkänsla på hög nivå i skolan. På gården hade skolan volleybollturnering, hög sommarmusik strömmade ur högtalarna, grillen va tänd och det bjöds på grillad mat. Sommar om inte vad? Jag och vännerna firade den avklarade veckan med en glass i solen och sedan trängde vi oss in i en bil och färden mot Stockholm kunde börja.

Väl hemma kom tröttheten över mig..Jösses vilken vecka. Skönt att vara hemma igen!
På tisdag så ska jag hämta nycklarna till lägenheten, wiho! =)




Plugg med flickorna.


Hela dagen har bestått utav plugg och städning men det har varit en väldans bra dag ändå :) Tjejerna från skolan kom hit och pluggade med mig och eftersom vi har kanonväder så satt vi ute och åt både fruktsallad och ost och skinksallad medans vi pluggade i solen. Då känns livet som student riktigt nice medans andra sitter inne på sina kontor.
Igår så blev det en somrig utflykt till Bro där det köptes bord, jag är nu ett matbord rikare :) En dammsugare fick jag oxå, stor tack! Jag är snart superredo för lägenheten min. Men men.. sista spurten nu. Snart är det även läggdags här då klockan ringer 04.00 imorgon. Det blir en dag i Gävle :) om jag kommer ihåg så ska jag ta lite kort!


Mumsig kväll och jobbig morgondag.


Jag börjar bli riktigt nervös inför tentorna nu, även om jag pluggar hela dagen så känns det i slutet av dagen som att jag inte har fått nå gjort och har femtioelvatusen saker kvar att läsa om. Fasar för att gå och lägga mig..morgondagen innehåller nämligen jättemtk plugg. Blir till att ställa klockan!

En mysig kväll blev det iaf. Jag, Kim och Marcus åkte ner till vattnet med jordgubbar och glass. Så där satt vi och smed lite planer :)

Nu håller vi alla tummarna för att jag kan åka och köpa mitt bord imorgon!

Oh.. föresten. Inte för att det är nå kul, men det kändes speciellt. Fick hem min första räkning på hyran idag! Den ska va betald i förskott för än har jag ju inte flyttat in. Nedräkningen kan nu börja tycker jag :)




Bro what?



Vill någon åka och köpa ett bord med mig ikväll? Någon som känner för att åka till Bro?

Bläääääääääääää!!


Hjärter Dam vänder blad för en ny eskapad.

Hjärter dam vänder blad för en ny eskapad.

Hur kunde jag missa det bästa när jag skrev förra inlägget? Jag har ju skrivit kontrakt nu på lägenheten, det är värt att berätta! =D Jag är upp över öronen överlycklig!

Det finns en fagrare glans någon annanstans!

Nu ska jag vara i stockholm en hel vecka, kommer skippa skolan för att istället plugga gärnet hemifrån. Veckan efter kommande innehåller nämligen 3 tentor, jag vill spy av bara tanken.

Kvällen spenderades hemma hos Sandra med vänner, tacos och film och nu ska det bege sig mot sängen. Imorgon blir det teater och restaurangbesök :) Nytt köp av ett par leggings också.. råkade percis göra ett hål i mina. =/

Gnatt


In stockholm at last..



Oj vad ögonen är svåra att hålla öppna nu.
Tillbaka i Stockholm efter att ha varit i Norrlands inkörsport under några dagar. Förutom nätterna mina som bestod utav för lite sömn så var det härligt att få komma upp. Träffade på mina fina kursare efter ett uppehåll också och det är alltid trevligt. Sommarvädret har även kommit till Gävle så lunchen spenderades ute på gården med en del solandes.
Härligt nog så slapp jag en tågresa till stockholm,istället blev det en bilresa hem med tjejerna då det även bjöds på allsång :)


Jag måste även berätta att jag igår tog en promenix förbi min lägenhet för att se om jag kunde spana in lite.. det var alldeles för mörkt inne i lägenheterna för att se någonting men men.. det kändes coolt att kunna gå förbi (även om jag gått denna väg massa gånger) och tänka att det är mitt hem om 2,5 vecka :)

Flytt på ingång.

Och så kom den dagen jag har längtat efter. Fick ett erbjudande om en lägenhet precis i det området jag vill bo :) Nu ska det bara skrivas kontrakt så är lägenheten kirrad och jag flyttar om 3,5 vecka. Underbart!

Från stockholmsbo så ska man nu bli näst intill norrlandsbo.. det låter som nå va!

Jag har nu börjat kika efter soffa och har hittat flera lovande ting. Soffbordet införskaffades för ett tag sedan och ska nu fixas om lite så att jag får det i den stil jag vill ha det. Sängen tar jag nog med från föräldrahemmet mitt. Planering planering..

Karln min är ute o springer nu och jag ska väl sätta igång med en väldans sen middag. Imorgon blir det grillkväll här med lite vänner och lördagen bjuder på hemfärd till Stockholm.

Väldans va man kan gå igång på heminredning. Jag knarkar ikea och andra inredningssidor dagarna långa nu. :)


Vissa saker vill man skriva av sig.. men inte i bloggen.

Ibland räcker ett enkelt. Fan!

1 maj.


Jisses vilken huvudvärk från helvetet som har träffat mitt lilla huvud. Förvånar mig då jag brukar få huvudvärk när jag anstränger mig men idag så har jag varit så trött så att jag endast har rört mig mellan datorn och tvn i princip.

Har spanat runt efter möbler och inredningsprylar idag (för ovanlighetens skull) En liten detalj saknas och det är själva lägenheten. Jag försöker ha något som ska kallas tålamod och en stänk av optimism.

Valborg igår var iaf riktigt mysigt och firades med god middag med vänner samt lite brascheck i Solna.

Det får bli en tidig kväll nu då min fina syster kommer okristligt tidigt för att joina mig på en härlig frukost.





RSS 2.0