Underbara helg

Har haft en helt underbar helg. Mina fina föräldrar med hundar var uppe och hälsade på över helgen vilket bara är ren lycka. Långa promenader, julfika, restaurangbesök, shopping och mys med hundar.. underbart!

Lägenheten min börjar även bli redo för julen :)

 


Det luktar julEn plåt med muffins står nu i ugnen. Muffins med mandelmassa o saffran, ni kan ju gissa om det luktar jul i hela lägenheten (dvs rummet och badrummet).  Hur kan man bli så lycklig av julstämning?
VintervilaDet är vinter i min stad...Gå bort pizza för att få plats med muffins.Vaknade av ett trevligt wakeup call imorse.. nämligen Kim :) Det var en trevlig start på morgonen. Sen blev det till att stressfixa sig för sen kom Gabriel hit och åt pizza med mig och kollade på hemskt tråkig webföreläsning.. Nu ska jag väl bara ta och gå bort denna pizza från min kropp. Får passa på att gå o handla en snabbis när jag ändå är ute o luffsar.. imorgon blir de bak i stugan! Saffransmuffins med mandelmassa..mmm d lider mot juletider här :)

Näe.. om man skulle passa på att gå ut innan det blir alltför mörkt då. Ciao!


Vem vill inte vakna av den där galningen?
uppesittarkväll lr fortsätta sova?

fuck fuck fuck.. jag kommer ha svårigheter med att sova inatt med tanke på att jag vaknade för en stund sedan. Bad me!
Idag så var det skola på förmiddagen.. film och föreläsningar- helt okej! Sedan for jag och Gabriel och handlade lite och spanade på julpynt :)
Efter det så var jag helt slut och stupade på soffan. Tur att man har lite sovmorgon imorgon I must say. Nu har veckan startat känner man!

Oh jag fick förövrigt en assnygg diskborste idag! Sjukt att en diskborste kan göra en glad men den är så fin så att man blir lycklig av att se på den :) Stödjer dessutom rosa bandet och det är icke fy skam! Får tacka Gabriel som tyckte att jag behövde den.

Nedräkning..nedräkning.. En vecka kvar tills jag får träffa älsklingen min.. underbart. Vad jag längtar!
fars dag


Hade gärnat varit hemma hos farsgubben min idag och firat fars dag. Svårt blev det när vi bor i olika städer men ett litet kort och ett telefonsamtal fick han iaf.

Helgen är över och jag har fått lite nödvändigheter gjorda.. nu ser jag fram emot en kulig vecka och en kanohelg :)

Har fått kämpa för att hålla ögonen öppna sen 19 ikväll.. nu ska jag strax ge efter.. tidig kväll blire och det är väl bra det då jag ska vara vaken o allert tidigt imorgon.

Sleep well!

Lovely life

Det är snöstorm ute på gatan min, snöstorm som gör att fönsterrutorna darrar, snöstorm som kändes som tusen piskor mot mitt ansikte när jag gick hem, snöstorm som gjorde att jag var frusen och blöt när jag klev innanför dörrn. Ändå blir man glad som ett litet barn av att se snön.. Love it!

Det hade iofs kunnat va en orkan utomhus utan att jag skulle bli på dåligt humör. Idag hade jag nämligen min kliniska examination och klarade den! Lycka :) Sjukligt nervös  var jag innan men så jäkla nice att ha det gjort!

Hmm.. ja annars kan jag ju uppdatera om att lördagskvällen va nice, det blev utgång med Alex och Madde och  ett konstant dansande. Vi kalaserade lite innan utgången hemma hos mig med ölspel vilket satte Alex som är lite äldre i chock.. Förade man lugnare förr? 

Söndagen försvann och måndagen var plugg. Jag har tränat på att ge injektioner och sätta pvk på min stackars kudde som en galning! 

Lovely life!  

En ny dag!Jag har mått bättre.. så mkt bättre. En riktigt rolig kväll blev det med hemmafest som sedan blev utgång. Med huvudet under armen lyckades jag även ta en oplanerad springnota. Sry Cribb!
Jag blev även introducerad för en drink som är nära till att bli min nya favort.. Appletini.. mums!
Sitter nu som en zombie och har öst i mig vatten. Några timmar till och sen blir det dags att tagga till igen. Fuck va gammal man känner sig, det här va ju lekande lätt när man va yngre.Nice shitGissa om jag blev lycklig idag när jag hade fått ett medd från Cribbe där det stod att han va i Gävle.. Wiiihoo!
Nu är jag hemkommen från skolan och efter att ha fått ett samtal från Gabriel så står nu hemmafest på planeringen.
Innan jag rör mig dit så ska jag dock träffa upp Sandra och Cribbe i stan, efterlängtat!
Blir en helg full av fest detta.. det har vi inget emot! Söndag och måndag kommer dock bestå av råplugg då jag har en examination på tisdagen.. en examination där en tredjedel av klassen förra året kuggade.. nervöst värre.
Icke att glömma är att vi idag fick veta att vår lilla grupp fick högsta betyg på en examination som lämnades in för några veckor sen. Nice shit!

Burn some!Gäsp gäsp.. Förmiddagen har gått åt att plugga och snackat lite skit, det ena roligare än det andra ;)
Nu har tjejerna för en stund sen lämnat lyan min och jag har precis druckit upp mitt kaffe.. Inga fler ursäkter och fördröjningar, nu blir det till att gå ut och få lite motion. Här ska det brännas!


RSS 2.0