en vecka mindre


Hemma från Charlestown och helgen efter försvann fort då den bestod av överaskningsfest för Marcus och kalas hos syster.
Nu ska jag sätta mig ute för att lapa lite sol samtidigt som jag pluggar. Såg för en stund sedan att jag har 3 tentor samma vecka om ett tag =/

  
 


Du sätter ord på mina tankar.

Karln min efterfrågade en kärleksdikt i bloggen. Dikter och dikter.. men jag ska försöka förklara min kärlek genom några citat från barn när dom får frågor om kärlek.

Hur är det att bli kär?
Som en lavin, där man måste springa för att rädda sitt liv.
Roger, 9


Har utseendet med kärlek att göra?
Skönhet ligger bara på ytan, men är du rik kan det räcka länge.
Christine, 9


Hur ska man få kärleken att hålla i sig?
Var bra på att kyssas, det kanske kan få din fru att glömma att du aldrig går ut med soporna.
Randy, 8


Puss älskling.


Solstrålar i regn.


Igår så blev det alltså skola för min del. Den sista föreläsaren gjorde hulkande rörelser när han pratade så att man trodde att han skulle kräkas titt som tätt.. Det gick inte att koncentrera sig någonstans.
Men men.. allt för nå gott med sig..Som en liten ängel i min ekonomiska kris så träffade jag iaf på Mia och fick låna kurslitteratur inför nästa kurs, underbart att slippa köpa alla böcker!

Idag så har jag träffat mina små solstrålar :) Vi har lekt, ätit god mat, kollat i affärer och pratar om allt och inget..precis som det ska vara! Efter en sur och grinig dag så kan jag nu avsluta dagen med ett leende på läpparna!
FörberedelserIgår blev det en shoppingrunda på Ikea med finfina tjejer, Sandor, Sanko och Nessan :) Jag fyllde på mitt förråd med flytta-hemifrån-prylar så nu är nog snart allt kirrat förutom dom stora möblerna och dom dyrare grejjerna som tv, micro, dator-tjohejs.
På kvällen åkte jag och far min iväg och hämtade ett soffbord till mig också. Jag är näst intill kär i det, så fint! Nu ska jag bara måla det vitt så att det blir precis så som jag vill ha det.

Nu har jag fått skriva av mig av det jag längtar efter mest. Nu till det jag ser mindre fram emot.. Föreläsningar imorgon och nyss så kollade jag upp vilket tåg jag måste åka med, detta gav mig den otrevliga nyheten att jag måste gå upp 04:00.

Nu ska det fortsättas pluggas lite så att jag inte är helt off-road imorgon!En kväll i BeirutVilken härlig kväll!
Precis hemkommen från en middag på Beirut Cafe med Kim. Det blev en helkväll med drinkar och meze.. så väldans gott!
Kim gick loss rejält på kronärtskockan, det var som att kolla på en fet liten unge som har haft godisförbud i ett år... Alltså hmm..inte att Kim är en liten tjockis (långt ifrån!) men det var samma känsla.. inte äckligt utan snarare fascinerande att kolla på.
Själv gick jag mest bananas på alla små röror som fanns. Älska hummus!
Imorgon kommer lite bilder om jag så kommer ihåg :)

Mitt älsk ringde nämligen precis och är tillbaka i Sverige. Lycka. Ska prata lite med honom nu så att jag får inhalera hans ljuva stämma.. (kan man inhalera genom öronen.. eller sker inhalering endast i oral form?) Nattfunderingar.


Ett stort tack till en underbar kimmi för en underbar kväll!


Byebye my easter!


Nästan alla helgens planer gick i kras då den dumma magsjukan kom och tog över.
Naiv som jag är så gick jag ändå på bio med Sandra i lördags, jag ber om ursäkt alla jag kan ha smittat! 
Det går framåt iaf.. jag klarar nu både att äta potatis, rostat bröd och soppa! Framgång..framgång!

Jag är näst intill alltid sjuk, hade jag inte haft ont och mått dåligt så hade jag nog trott att jag var hypokondriker.

En hel månad sedan jag kom hem från karln min. En väldigt massa längtande då det lär ta några veckor tills nästa gång också. Det är så givet att det är värt det så här biter vi ihop :)


Längtan efter flyttIgår blev längtan efter en flytt enorm... Jag vet inte om det berodde på att jag ville flytta dit eller om jag bara ville bort från det som är här.
Idag är längtan lite mindre enorm men dock enorm. Tiden framför datorn spenderas med att titta på lägenheter och möbler och i mitt huvud så har jag hela inredningen klar.
Det är konstigt hur man kan känna sig så hemma i en stad. Nu har jag gått i skolan där i lite mer än 2 år och bott inneboende där under en period. En stockholmare som anser att Gefle is the place to be.. mina kommande 2,5 år iaf :)
Jag måste bli bättre på det här med bilder så att vänner och familjen min kan se var jag håller hus när jag åker norrut. Kameran ska packas ner vid nästa skoldag!

RSS 2.0