:)


Hemma från en kanonhelg. Nu är vi sega som bara den så kvällen tillbringas i soffan med ett glas vin. Värre kan man ha det!

Mot gefleNu står en kanna i kylen med en god drinkblandning och drar åt sig.. Fläder, lime, jordgubbar, mynta och vodka. Snart ska det i lite fruktsoda och sen är den redo att tas med! Rabarber ska nu plockas till kvällens middag och väskan ska packas klart.. sen säger jag bara.. Mot gävle!


från rosa gris till vit isbjörn?

Åh! Kimmi undra om vi skulle ut o solen o njuta lite o fasen va skönt det skulle vara. Men icke! Jag sitter hemma med bränt ansikte som jag har smörjt in med idominsalva.. från att ha varit rosa är ja nu vit.

Jaja.. blir en helhelg med Kim så en del sol lär vi löpa iaf :) Imorgon styr vi nämligen bilen mot Gävle!

Idag blir alltså en dag inomhus med skolböcker skulle jag tro. bläsch!

sunny days!Hemma från en nice dag på stranden med mina finfina flickor :) Sandra hade även gjort en mycket god sallad.. hon är duktig denna där på att laga mat :) Nu gör den rosa huden aningen ont så nu blir det till att smörja!

I helgen blir det Gävle och Kimmi hänger me :) Vi ska testa på utelivet i min nya hemstad.. hoppas på lite fint väder så att vi kan njuta lite i parken utanför där jag bor oxå :)


smörj o mat...

one down.. one to go!


När svetten ändå rinner så kan man ju passa på att få den att rinna lite mer.. här ska dammsugas!
Igår så kom jag hem med mitt islatte-begär tillfredställt, en fin tavla till köket och en dos av Sandor min. :)
Idag så har jag varit och gjort ett PPD-test, ett test för att se hur man reagerar på en liten dos av vaccinet mot tuberkulos för att se om jag sedan kan ta de riktiga vaccinet. Jag har därför nu en osmickrande, osexig, ful (!) stor ring ritat med bläck på armen för att dom ska hålla reda på vart sprutan togs. Lätt att gömma i detta väder!?
Näe.. någon nytta ska man väl göra.. dammsuga, äta räkor och plugga står på tur!


här rinner man bort!


Hetaste dagen idag! Dumt nog sov jag bort halva dagen men sömnen var nog välbehövd. Kvällen spenderades ute på djurgården med mat, vin, glass, trevligt sällskap och utomhusteater.. Lovely!
Imorgon ska jag göra nå för-test innan vaccinationen mot tbc. Dumma mig som tar sprutan nu på sommarn då man tydligen får ett nasty märke av den men men a intended nurse gotta do what a intended nurse gotta do (?)

Nu blir det sängen för mig.. varma..heta..kokande säng. Bjuder på  lite midsommarbilder från en underbart lyckad midsommar! Jag lyckades glömma bort att jag hade en kamera.. men en snabbis under förfesten åkte den upp!

   

 
Coke the fash up


Titta sicken söt cola light som fick släcka törsten min på väg mot värmlands skogar.
Coca cola light designad av Manolo Blahnik.Kärlek

 Det är kärlek ser ni väl? ;)


En del av sommaren


Puhu.. fullt upp med packning här hemma. Dagen har annars gått till att måla de möbler som ska med upp till Gävle. Fint blev det men nu återstår lite sandpappring då jag vill ha en sliten stil på bord och pall.
Har även varit duktigt och fört över lite bilder från kameran min.. det tar sin lilla tid mellan varven. ;) Bjuder på lite sommarbilder från olika ställen så som Djurgården i Sthlm, Karlstad, Torsby och vackra kongsvinger i Norge.
Bilder från Midsommar och annat skoj får vänta :)   

    

 back in the city

Jag har haft det för underbart och skönt för att sitta inne vid datorn och uppdatera bloggen. Tillbaka i Sthlm nu iaf!

RSS 2.0