how to kill the bastards..Jag är bitter.. bitter, bitter, bitter.

Nu börjar semestern med midsommarfirande och jag har gått och blivit sjuk. Jag har några timmar på mig att bli frisk men just nu känner ja mig som en man- förkyld och i princip döende!

Kvällens göra är att färga håret eller iaf sidecutten, jag tror nog att några av mina dumma förkylningsbaciller kanske dör av att inhalera lite hårfärgningsmedel. Ska passa på att dränka naglarna i aceton och nytt nagellack oxå. Sen får sömnen göra resten!

I cant get enough of you..Hemma från en jäkligt blöt promenix.. känner mig som en blöt och kall hund och har nu bäddat ner mig i sängen.
Det blir till att sätta igång med middagen snart och göra lite  matlådor då jag ska spendera dagarn i skolan på tisdag och onsdag. På tal om skola så fick ja hem tentorna i läkemedelsräkning och farmakologi. Alla rätt på lm och 33/35 poäng farmakologin. Sådant är värt att fira! Får fira lite med R tror jag nu när han kommer hit. Nu inväntas resultaten på de senaste tentorna med spänning :)

Nääe om man skulle lämna sängen för en varm dusch kanske?

Låten som dånar i mina högtalare just nu.. You gotta love it!Det är något som gnager ändå..


Men Ååååhhh!! Ge mig lite flyt nu för fasen. Usch va irriterad jag blir.. som att dansa med en myndighet.

Efter en lång nattsömn så ska jag nu börja fixa iordning mig för att bege mig mot skolan och sen affären.
Det ekar i kylskåpet mitt men ett större eko finns i plånboken min just nu.. Det blir till att tänka ekonomiskt as hell i affären.. sjukt trist men är man student så är man.

Näe.. ut i friska luften med musik i lurarna så ska jag nog komma över dagens dåliga start och göra även denna dag till en bra dag :)


det regnar i min stadNu har regnet och åskan även nått min stad. Låg nere på bryggan och läste när åskan började mullra..  så mycket gamer är jag inte så att jag låg kvar!
Imorgon så kommer karln min hit :) Sen blir jag här själv i 2 dagar för att sedan åka till Sthlm, Karlstad, Torsby, Lysekil, Göteborg osv.. Det blir en hel del åkande av :)
Ska bli skönt att komma härifrån lite oxå, även om jag gillar livet som jag lever här så känns det som att jag kan behöva få lite distans till det hela för att få ett bättre perspektiv just nu.
Denna vecka måste ja se till att hitta en midsommarklänning! Får bli jakt i veckan med karln :)
Tack för idag, slut för idag.

Oh vilken underbar dag detta blev tillslut! Den började med 3 tentor, inte den optimala starten men då tentorna kändes bra så vare lugnt. Sen så blev det lunch på Texas Longhorn med fina kursare och kubbspel i parken :) Och denna härliga sommarvärme!! Efter kubben, fotbollen och en massa glassätande så tog några av oss en tur ut till havet för att njuta lite.
Nu är man hemma och är helt slut i kropp o huvud. Några minuter till orkar ja hålla ögonen öppna men snart ger ja efter. En perfekt dag på terminens sista dag. har förövrigt en halv sjuksköterskelicens idag ;) 1,5 år avklarat!


Studenttider

Ohh juste.. ja blev även påmind av Kim att det idag var 5 (puss på sandra o kim ;)) år sen studenten!! En av dom roligaste dagarna i mitt korta lilla liv. :) Känns dock som en evighet sen.. har ju hänt så mycket sen dess. Först började jag studera på sthlms universitet till sociolog, sen blev det jobb.. som mest var det 3 jobb samtidigt- en ledig dag i veckan *pust o stön* Lämnade alla 3 jobb och åkte till Grekland och jobbade med Sandor.. Sen blev det till att börja plugga i Gävle.. allt från psykologi till missbruk och kriminalitet. Tillslut bestämde jag mig för sjuksköterska och flyttade till Gävle! En del har alltså hänt.. :) Saknar dock tiden utan några måsten och helger fyllda med hemmafester och att ha vännerna runt hörnet.
nedräkning till tenta? Nedräkning till sommarlov!!!

Några timmar kvar till tentan och jag har kommit till stadiet då jag tycker att man får skylla sig själv om man blir gammal o får benskörhet och att dom som får könsjukdomar har förtjänat det. Ska inte utbildningen öka ens empati?
Efter imorgon så har man sommarlov... välbehövligt o bör firas!

Nu kommer snart Madde så jag ska väl röja lite innan. Middagen blev idag kladdkakemuffins.. på den nivån är vi idag!

Håll lite tummar och tår för mig imorgon! :)
Sommaren here I come!!

Nackdelen med att plugga...

klänningproblem


Och så börjar ännu endag lida mot sitt slut.. inte ett endaste plugg har blivit gjort idag.. desto mer till imorgon =/ sista tentan börjar nämligen närma sig med stormsteg.

Dagen har spenderats på stan, där har jag  letat klänning till Lilla Emilias dop. Kom hem med en klänning men går nog tillbaka med den imorgon. Ser ut som att d blir någon av de klänningar som redan har sin plats i garderoben. Tråkigt värre men va gör man när inget i affärerna tilltalar. Det står nu mellan en blommig, randig eller en helsvart.. Får nog stå framför spegeln ett tag även imorgon.
Kvällen spenderades med sällskap, provning av MC-ställ och glassätande :) Det blev ett  bra avslut på denna långa dag. Nu är jag så redo för sängen som man bara kan bli.


Sov så gott mina fina.

RSS 2.0