Min sjal :(Detta är vad som händer när man glömmer sin sjal hos Cribb.. Min älsklingssjal.. den känns numera våldtagen.
Sandra..jag ser dig, du va me på detta. Gruppvåldtäkt.
Varför jag är en sån snigel.

Har haft ett litet uppehåll då all fokus har legat på uppsatser och rapporter. Imorgon kan jag antagligen pusta ut, då SKA allt vara klart.

Igår så blev det en tur ut till Farmor för att handla och följa med henne till sjukhuset.
Vi åkte förövrigt färdtjänst till sjukan och jag kan bara säga att taxichaffisen va boiling hot! Det är färdtjänstknuttarna som får hetingarna, vi andra får nöja oss med Abdullah 53 när vi åker taxi..Orättvisa värld!

Tillbaka till uppsatsen om jag ska hå någon som helst chans att spendera fredagen med vännerna mina.
Kanske borde gå och ta en kopp kaffe för att komma igång lite bättre.
Eller en dusch..det vore grymt skönt.
Börjar iofs bli hungrig snart så kanske bör börja med lunchen.
Åh min godishund ligger nedanför o bara väntar på att bli kramad på...

Ok, uppsats it was.

några klappar kan hunden få först, de är han ju värd. 


Ålderschock och semmeldag

Tillbaka i Stockholm och vardagen med en väldans massa plugg. Helgen hos karln var helmysig, bland annat så gick vi på bio och såg Snabba Cash. Rekomenderar inte alls denna film, läs boken istället den ger så mycket mer! Sista dagen så åt vi lunch och fikade ute på stan, ett väldans mysigt litet cafe som hette Lunch och Muffins :) Man blir ju glad av bara namnet!
Ganska givet så blev det en Ceasarsallad som det för det mesta blir om jag får syn på en sådan på menyn.

Förövrigt så fick jag en ålderschock i helgen.. vi avslutade nämligen söndagen med att gå och köpa en korsordstidning som vi låg och löste på kvällen... För att vara lite ungdomlig så låg jag iaf uppe och löste korsord till nästan 2 på natten, det gör ju ändå inte 50+ peps.


Efter en lång dag  med kurskamraterna och kurslitteraturen runt mitt köksbord så ska jag nu lägga mig raklång i soffan med den där efterlängtade semlan, Fettisdagen idag..traditionskåt som jag är.


Från värmlands skogar

Här kommer ett litet inlägg från Värmlands skogar, är hos karln min under hela helgen :)
Igår hade vi sjukstuga här och spenderade hela dagen i sängen men idag så är vi uppe på fötter och ska snart iväg och handla tacos till kvällens middag, tacos och fruktsallad står på menyn!
Snart så ska jag även sätta igång med min övertalning om att vi ska se på Grease ikväll ;)

Living on the hot drinksOch helt plötsligt har halva veckan gått...
Helgen slutade med en underbar dag ute i solen på djurgården, när fötterna började ömma och magen kurra så begav vi oss till östermalm för en välbehövlig fika, och vad kunde bli bättre än en kopp varm oboy med grädde och äppelpaj med vaniljsås.. Mm :) 
En heldag med systra min, guld värt. 
                             
Sen dess har dagarna spenderats i Gävle, sista natten i mitt "andra hem" hos Frida som är påväg att flytta tillbaka till Sala.
Idag är jag iaf tillbaka i Sthlm, dagens cravings har varit kaffe och cola då jag och mina kurskamrater under större delen av dagen suttit kring mitt köksbord och försökt få ihop ett arbete.


Nu börjar jag gå över på te här för att inte ligga alltför klarvaken under natten..

 


Grekland i kylan.Efter att ha kollat på fotografier från Grekland och en massa längtan tillbaka så bestämde jag och Sandra att en drinkkväll är precis vad vi behöver. Vi kanske inte kan få till det precis med palmer, tjocka tyskar och värmen men drinkar och skitsnack är vi allt bra på!

stop f'ucking snowing :)


Tillbaka i Sthlms snökaos! Sitter och väntar på att några vänner från skolan ska komma förbi på lite plugg och lunchande :)
Jag börjar bli trött på vintern nu, iaf på hur den påverkar min stackars frusna lilla kropp. Härom veckan snöt jag mig så länge att jag blev yr i huvudet-på väg till att svimma.. brist på syre eller snarare för låg koldioxidhalt kvar i kroppen för att va nördigt korrekt. Men jag menar hur ocoolt är det inte att typ svimma av att snyta sig? Vad jag försöker få fram är att jag är trött som in i satan på snuvig nos och isbitar till fötter.. Vår,jatack!


Under kontroll?Igår hade jag skola.. idag har jag skola, ändå sitter jag här..hemma i Sthlm och inte alls i Gävles föreläsningssalar där rumpan min borde vara just nu.
Nu har jag sisådär 11 böcker som ligger och väntar på mig..
Men men Ordning är för idioter, vi genier behärskar även kaos.


;) Hey darlings.

Jag måste erkänna att jag har börjat tänka på bloggen igen.. att ligga sömnlös om nätterna funkar inte längre.
Vi har väl kommit till det stadie där man måste inse varandras fel och brister.
Jag känner inte att vi kan anförtro oss till varandra helt och hållet, det jag berättar sprids vidare fortare än ljusets egna hastighet.
Med en försiktighet ska vi försöka bygga upp detta förhållande igen.
Efter många sömnlösa nätter tänker jag ge bloggen en chans, vi har varit med en hel del tillsamans och minnena är många.. för många för att kastas bort!

RSS 2.0