snabbvisit i storstaden.

Helgen i Stockholm försvann fortare än vad den kom. Vad jag har hunnit med är.. skaldjursmiddag med släkten då vi firade mor min, museibesök med promenix och fika på djurgården, en snabbfika med vänner och lite shopping. Klänningen till nästa helgs bravader är nu kirrad :) Nu kan det bli helg igen!
Då jag hade lite plugg hängande över mig stannade jag kvar för att plugga. Detta betyder att jag imorgon okristligt tidigt ska bege mig mot Gävle.. sisådär vid 03:50 ringer veckarklockan. Men det är värt det.. nu kommer jag inte att kunna komma till sthlm på några veckor så då får man passa på att stanna tiden ut när man väl är här.
Sov gott!headacheIdag är livet bara en stor jäkla huvudvärk. The hookup igår resulterade i lite fler timmar och lite fler glas än vad som var tänkt. Att gå upp 7 imorse och masa sig iväg för att redovisa ett arbete va inte det optimala för dagen. Men men.. gäller det så kan man. Redovisningen gick superbra!
Om drygt 1,5 timme så ska jag möta upp en fd. kursare för lite bokbyte.. innan dess så ska vi väl hinna med lite efterlängtad sömn.
sömn sömn sömn..

Tisdag, gnight!Nu är vi hemkomna efter en superbra show! Och vilket festhumör därefter.. nu har vi bokat en utgång inom den närmsta tiden för att bli av med dansabstinensen vi idag har fått :)
Men nu närmast blir det sängen.. efter en natt med dålig sömn så skriker nu sängen efter mig. Imorgon är en ledig dag vilken innebär lite hemmamys, promenix och plugg.. framåt kvällen så blir det ut med vänner och umgås på nå hak, det blir trevligt det!
Icke att glömma, Grattis min underbara karl på namnsdagen! Ich liebe dich mitt hjärta!

Det känns som det är mig dom vill åt, jag vet men det känns så än.Som om jag upplevde allt för första gången så har jag idag varit ute och andats in hösten. Det är ren terapi att bo så nära en sådan underbar park som jag gör.

En ny vecka är på ingång som jag välkomnar med öppna armar! Måndag så blir det pluggträff i min lya, tisdag så blir det en kväll med Fhlip fhlop show, på onsdag så står öl och vänner på menyn, torsdagen redovisning (mindre kul), fredag- sthlm då min fina mamma fyller år :)
 

Mörkret börja nu lägga sig över min hemstad, lasse håller mig sällskap med sin helande röst då funderingarna är många. Jag kanske inte är nöjd med allt runt omkring mig, men en hel del. Jag har nog inte varit mer lycklig i mig själv än såhär på längelänge.RSS 2.0