bull?Och ännu en dag har gått, den här dagen gick nå otroligt sakta! Sen ja kom hem så har jag bara slappat, lagat lite mat, slappat och slappat! Imorgon blir det sovmorgon! Skulle från början jobba dag men valde att jobba kväll istället, jag behöver sömn! Igår så hade jag svårt att sova, man får se så mycket på avdelningen som man behöver ligga och reflektera över, det är så otroligt många livsöden man får följa. Vilken erfarenhet säger jag bara.. och ännu är det inte slut. Jag kanske ska beskriva avdelningen lite mer så att ni inte bara tror att vi gör gynundersökningar hela dagarna. På avdelningen ligger kvinnor med olika slags problem, kvinnorna som ligger där är inlagda så det är inte detsamma som en gynmottagning. Problemen kan vara allt från cancer i de nedre regionerna så som livmoderhalscancer osv.. samt missfall, abort, illamående under graviditet så att man inte får i sig den näring man behöver, vaginala blödningar, att man ska operera bort livmodern, cystor i underlivet, framfall osv osv.. Så nu vet ni det :)  Det känns som att det kommer bli svårt att toppa denna praktikplats. I termin 4 ska vi dock praktisera på psyk (vissa av oss) det ligger mig varmt om hjärtat så det kan nog bli spännande det me.
Näe nu har ja pladdrat på för mkt.. så blire när man inte har nå vettigt att säga och bara låter fingrarna styra.

Min soffkamrat är påväg hit och eftersom vi har en del snack att ta igen så behövs nå snacks till det.. hmm.. undrar om ja inte ska fixa lite gurka med dipp.. SOS har fortfarande öppet.. dom har mörk choklad.. Mmm.. svårt val. Farligt att bo vid en sibyllakiosk I must say!


Nu ger jag mig innan jag börjar dela in detta i kapitell.
Sov gott med er! :)
ValvakaSom ni ser så har jag laddat upp inför en kväll i valvakans tecken.
Spännande! Vad tror ni..Reinis, Mona..eller?


Höst på min planet


Idag så blev det till att gå ut och promenixa i höstvädret. Med musik i lurarna och en underbar utsikt så andas jag in livet med en njutning!


  


Jag vilar under himmelen
i höst på min planet.
Jag dansar för mig själv,
fastän jag vet
att sånt kan kallas
ensamhet.


Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i...


                                        
Då hösten inte bara innebär fina löv utan även regn och rusk så har jag blivit med stövlar :) På skopunkten hittade jag dessa sötingar som ska få pryda mig denna höst.Jag har längtat efter ett regn att förlora mig i...Timglas
Man kan tro att jag har virrat bort mig på gatorna här i Gävle och inte hittat hem, så är icke fallet!
Jag har bara haft fullt upp :) Praktiken har börjat och jag tillbringar mina dagar på Gynkliniken denna månad. Jag har kommit helrätt och trivs som bara den. Tiderna är en annan femma men nu när jag har lyxen att slippa pendla från sthlm så ska jag väl inte klaga. 

Har annars nu en lugn helg och ser till att sova ut! I veckan kommer Madde och joinar mig, i helgen kommer min fina familj och måndagen efter det så kommer karln min :) Tur är väl det.. man hinner inte känna sig ensam inte ;)

Imorgon blir det till att njuta av den höst som har tagit gävle med storm, det njuter vi av genom en promenix i Bolougnern. På kvällen blir det valvaka!
 

 

skolan klar för dagen.


Hemma efter en kort visit i skolan. Vi hade endast några timmars flyttningsteknik så tiden bara flög iväg. Jag börjar även bli en hejare på att köra rullstol.. dom står uppe i metodsalarna och då är det svårt att inte låta sig själv rulla lite :)
Nu blir det lite vila, har lite nattsömn att ta igen här nämligen. Min jobbiga hosta lyckades hålla både mig och madde vakna, usch!

Vila it was.. sen blir till att njuta lite av det sköna vädret Gävle bjuder på idag!


Stressmoment.


Jag är smått bitter. Jag hade förberett mig på att coza upp mig i soffan med nötter, cola zero och en av mina favoritfilmer. Men icke! Jag har självklart missuppfattat dagen som filmen skulle visas. Jag säger då det.. jag är ovan vid såhär många kanaler, det går ju inte att ha nån koll!
Jag blir så mycket lugnare av att bara ha 4 kanaler.
Jag får ge "Dumpad" en chans medans jag väntar på att Madde ska komma hit och joina mig denna söndagskväll.hemmet mitt

Somnade på soffan inatt, jag märkte att ögonen började gå i kors och sneglade då mot sängen... Det var kaos i sängen, allt som borde ligga på andra platser i lägenheten hade lagt sig i min säng!
Soffan min var en frizon från detta hiroshima som jag själv hade framkallat.
Jag är imponerad av mig själv att jag kan få det så stökigt på bara några dagar.

Lite bilder av lgh it was.       
   
Jag är 23, Jag kan min ålder, Jag är inte rädd, Jag kan flyga.
Jag undrar om jag inte har en släng av åldersnoja.. jag befinner mig just nu i förnekelsestadiet enligt min egna analys.
Stod ikväll ute och pratade med grannens kompis som var påväg att göra stan. Vi kommer in på krogarnas åldersgränser och han nämner att heartbreak har 23 som åldersgräns. Jag öppnar min mun och säger "Jaha..jag va där förut och jag är inte 23".. Gaaaahh.. efter att jag sagt detta så slår det mig att jag visst är 23!
Tankarna börjar snurra.. berättar ja att jag är 23 så verkar jag totally lost som inte kan min egen ålder, säger jag inget så kommer jag att få leva i denna lögn. Jag var tyst och kände mig allmänt förvirrad.
23 klingar dåligt i mina öron och jag kan bara hoppas på att jag kommer att ha lättare att acceptera och komma ihåg min ålder då jag fyller 24.


Ett hej från Gefle!Jag och bloggen har haft ett litet distansförhållande under ett tag.. Nu när jag har flyttar upp till kallare breddgrader så ska vi väl försöka jobba lite mer på vårt förhållande och försöka korsa varandras vägar lite oftare.

Veckan har gått gallant, härligt folk i skolan ser till att det är kul att gå dit tidiga mornar och madde som denna vecka har bott hos mig har gjort så att någon ensamhet ännu inte har hälsat på.
En riktigt bra start helt enkelt! Bra, bra.. tills det oundvikliga hände.. jag pratar om det oundvikliga när hösten kryper sig på, barnen börjar gå på dagis, folket börjar åka komunalt och förkylningarna härjar över Svedala!
Två dagar har nu spenderats i soffan min, framför dom nu guld värda tv-kanalerna! Idag inköptes hostmedicin så nu ska vi väl få bukt på detta också.

Har även varit duktig och fotat lgh nu i lite bättre shape.. väntar fortfarande på nya tapeter men det mesta av inredningen är nu på plats! Bilder utlovas i nästa inlägg.. vi gör ett försök att det inte kommer att ta flera veckor denna gång ;)
RSS 2.0