...Imorse när jag vaknade då kändes det som en dag gjord för att ligga kvar i sängen och spendera den genom att stirra in i väggen.
Men icke..
Började dagen med att inta frukost bestående av endorfiner (choklad) och begav mig sedan ner på stan. Efter lite shopping och solning så kan ja nu iaf ligga och stirra in i väggen..lite snyggare..lite brunare och iklädd en fin klänning.


Nu får den här veckan gå fort så att nästa helg är här snart.. den är efterlängtad! Saknar ju min lilla familj.

Jorden har inte gått under..
Gick precis in på aftonbladet och läser "JORDEN HAR INTE GÅTT UNDER".. Oh va bra.. precis det jag undra, nu kan ja pusta ut. För jag hade ju inte märkt om jorden hade gått under!?

Om sisådär 1,5 timme så har man överlevt ännu en påstådd undergång, Im a survivor!

Sicken dag då.. om det hade varit den sista. Näe tack..Jag tror bestämt att jag och herr Zopiklon ska gå o lägga oss. Imorgon är det en ny dag! Sug på den Herr Harold Camping!

Bakom mina solglasögon..

   


Lite frisk luft och rensa tankarna lite.. Ibland önskar jag att ja va en sån som inte tänkte alls. 
Nu sätter ja på mig ett par solbrillor och med helande musik i lurarna så blire det till att gå tills bena mina inte orkar mer.   

RusHärliga dag. Det trodde jag aldrig när jag vaknade imorse efter 4,5 timmes sömn, magont och två tentor som väntade.
Tentorna gick gallant (om jag inte har missuppfattat hela alltet) och efter tentorna så blev det lunch på texas longhorn, glasshäng i solen och lite skitsnack på waynes.. detta med väldans fina människor och mycket sol.. ibland känns livet riktigt gött.

Dock så ringde läkarn idag och berättade att man inte såg någon benförändring på röntgen så nu väntar jag på tid för ultraljud. Jag känner mig lite lost.. är det bra eller dåligt?
Räknestuga och alkoholhaltiga drycker.

Imorgon så är det en viss jag som har läkemedelstenta.. inte nog med det utan vi ska även klara den me 100% och utan miniräknare! Men nu är jag pepp som bara den så bring it on!

Om vi någon gång skulle behöva späda ut 40% vodka (en sjuttis) för att få massa drinkar.. (vi säger 7% drinkar..som en starcider) så hör och häpna mina vänner..så kan jag nu räkna ut hur mycket vi måste späda ut vodkan me, utan miniräknare!!! (jag känner mig som Julia Roberts i Pretty Woman när hon sitter på balkongräcket och säger No hands, No hands!)
Alltså.. späder vi ut 40% vodka med 3,3 Liter vätska utan alkohol så får vi 4 liter drinkar med alkoholhalten 7% som en starkcider.

Nu är det iofs spädningar av läkemedel vi ska lära oss att räkna.. men det är ju kul att se att man kan ha nytta av denna kunskap även utanför jobbet :)


fucking chair..Läkemedelsräkning på ingång.. vilket betyder att jag nu har huvudet fullt av siffror, lösningar och liggande jäkla stolar. Motivationen är på noll.. Ge mig lite pepp!  


Vill du ligga med mig då?Kan det vara årets sommarplåga som jag nu konstant har i huvudet? Dålig nog så lär jag mig aldrig hela texten utan när jag går och nynnar på den så låter det "vill du ligga med mig.. vill du ligga med mig då.. vill du ligga med mig?"... Kan man låta mer desperat? 

Det går bra nu..

Sicken härlig dag. Den började med en lång sovmorgon för att sedan gå in på datorn och se att jag klarade hemtentan med bravur! Begav mig sedan ut på en runda i hälsans spår.. och puh va varmt det blev! Efter en timmes powerwalkande så la jag mig på bryggan för att lapa lite sol med härlig musik i lurarna. Som ni förstår.. det är inte svårt att vara lycklig nu!Ett besök hos farbror doktornNyligen hemkommen från ett läkarbesök. Dumt nog så valde jag svarta strumpor och ett par alldeles för varma skor denna heta soliga dag.. Så när det var dags att klämma på foten min så såg det ju ut som att den inte var tvättad dom senaste 5 åren. Crap! Jag som hade målat tånaglarna och allt för att se lite respektabel ut.. Jag såg allt annat än respektabel ut!

Summan av det hela blev en röntgentid nästa vecka för handen och ännu mera väntan för foten min. Sämre kundet de ha gått :)

Nu plugg.. sen SOL!

One last try


Ska man kanske ge bloggen ett försök till? Denna gång ska vi väl klara det.. eller kommer det sluta med korta halvhjärtade inlägg och ännu en paus? Jag är trött på det halvdanna och vill ha nå stabilt men har ändå en svidande känsla av att vi helt enkelt inte är gjorda för varandra.

Here we go.. One last try

RSS 2.0