I don't care if Monday's blue. Tuesday's gray and Wednesday tooEn förmiddag på avdelningen, rest dag på studiebesök och en middag på stan med vänner..
Bra dag, men jösses va slut jag är!
Det blev en tuff dag då jag sov dåligt under natten.
Jag behöver mer än 3,5 timmes sömn.. check!
Min säng.. min säng.. min underbarar säng.. Inatt är jag bara din!
Funderar på inte ställa klockan då jag ändå går c-tur imorgon... Näääe så wild and crazy är jag nog ändå inte.

Sleep tight.

Just another manic Monday.. I wish it were Sunday..


Efter en förmiddag med tråksysslor som tvätt o sånt så bar det av till Högis för att packa på sig en massa böcker, nå ska väl gå att använda till de arbeten som ska in. Där träffades det på fina vänner och en middag tillsammans stod på tur, skräpmat stod på dagens meny, och kebab blev det!
Nu har precis mina små biskvier blivit klara då det ska bjudas på Gofika till helgen :) Och vad betyder det när saker e färdigbakade om inte provsmakning..
sunday bloody sunday.

Jösses Amalia va sleeten jag är. Efter att ha gått A-tur så lämnade jag avdelningen pigg och tänkte att dagen hade varit rolig och gått väldans fort och smidigt. Nån timme senare har jag fastnat med blicken och upptäcker mig själv stå o stirra på sylthyllan i affären.. Jag skulle inte ens ha sylt. Riktigt trött blev jag sådär över nån minut.
Det blev till att ta sig en funderare över vad det faktist va som jag skulle handla och gå hem och pyjamisera mig.
Ett tag till ska jag väl lyckas hålla mig vaken men tills dess värmer ja upp sängen min :)

Hoppas ni har haft en bra söndag!

Dyngkåt och hur helig som helst


Lördagkväll och jag är ligger nerbeddad och redo för sömn. Imorgon ringer klockan 05:30 och jag ska tillbringa ännu en dag på psykiatriska kliniken, när man trivs så bra så gör det inget alls att klockan ringer när andra kommer hem från krogen.
Men innan sömnen får ta över så blir det Dyngkåt och hur helig som helst. Blev så glad när jag såg att den showen skulle visas ikväll, har ju tänkt att köpa boken en längre tid.
Tog en promenix i parken idag och andades in den kommande hösten. Medans alla jämrar sig över att sommaren är slut så tycker jag att det känns helt underbart skönt med höst. Ren god luft att andas in, fina färger och mysiga halsdukar och mössor. Det är ju bara mys rakt igenom :) 


RSS 2.0