BööörndBurned! Jag är så jäkla burned. Det blev alltså en dag på stranden idag vilket ledde till min nu rosaröda kroppsfärg. Jag som bara ville bli lite fint brun till midsommar. Hmm.. =/  Imorgon lämnar vi Karlstad för Torsby där det blir midsommarfest :)

Jag är din flickvän nu!Gårdagens kväll blev härlig med häng på Söderhofs uteservering. Äntligen har sommarvädret börjat visa sig! Dagen till ära har solning på schemat och matlagning.. Ska nämligen göra Sandors goda kycklingsallad till ikväll. Ikväll blir det picknick ute på Djurgården vi ska nämligen på parkteater och kolla på Jag är din flickvän nu (av Nina Hemmingsson..). Ska bli riktigt kul då pjäsen som tidigare avrit en serie fått hyllningar mot skyarna :)


Längtan efter sommarvärme..

Filmen var bra.. ingen som jag hurrar för men den hade sina stunder. Ettan var dock bättre ;)
Här är vi glada just nu då jag nyligen fick resultatet att jag fick A på en av mina tentor ja skev. Schnyggt jobbat jag! Detta betyder att jag klarade alla tre tentor under djävulsveckan jag hade förut. Ett resultat kvar att vänta på sedan har man helt klart gjort en sjättedel av utbildningen!

Nu håller vi tummarna för lite sol imorgon.. Isf bjuder kvällen på öl på någon trevlig uteservering med Madde och Sebbe. Det ser vi fram emot :)

Jag längtar nå galet till nästa tisdag då jag äntligen efter 6 veckor kan åka till karln min igen. Midsommarfestande och födelsedagsfirande!
Satc-kvällIkväll blir det SATC med min fina mamma :) Man kanske borde överaska henne med en cosmo innan..


Sommarlov!

Ingen vidare sommardag idag men sommarlovskänslan är här! Gjorde nämligen min sista tenta idag och det känns underbart!
Dagarna har spenderats uppe i Gävle.. mycket plugg har det blivit men under gårdagen så blev det en liten paus då jag gick ut i parken med lite vänner och hade en mysig picknick. Jag älskar läget på min nya lägenhet, nära till allt :)
Är iaf tillbaka i sthlm nu och ska sova igen alla förlorade timmar. Imorgon blire kanske middag med mina kursare för att fira att första terminen är avklarad :)

Nu vill vi bara ha hit sommarvädret igen!


flytande..

Vilken myskväll! Blev inbjuden till Familjen Karlsson Largo på en middag och då tackar man icke nej. Fick tillome önska maträtten och snälla sandor lagade en av mina favoriter. Myspys att träffa lillis igen också.. den lilla glädjespridaren som har så mycket knasigheter för sig hela tiden :)
Efter lite välbehövligt snack och skratt åkte jag hem till föräldrarna mina där mina nya stolar väntade =) Hade sådant flyt att jag på vägen till tåget träffade på mamma och hennes kompis, kompisen hade stolar hon ville bli av med och underbart nog så var det precis sådana jag länge hade letat efter. Flyt!

Nu blir det sängen, imorgon åker jag tillbaka till Gävle.. till mitt hem :) Nästa helg är jag tillbaka i Storstaden, ingen dator tills dess så.. sköt om er!  Visar här en bild på skolan där ja läser!
 Gnatt!

Puh!

Har haft storstädning i lägenheten idag. Mina fina föräldrar åkte med upp till Gävle för att hjälpa till och fasen va mycket vi fick gjort på några timmar!
Storstädning och en del grejjer börjar nu komma på plats.

Här ser ni att köksluckorna börjar fyllas...
Imorgon är det födelsedagsfirande!
Världens bästa pappa fyller år :)


tasty city..Hemkommen från att ha smakat på Stockholm, en kväll med Malin Sarah och Kim. En underbar kväll då jag hade väldans roligt, maten var god och vädret var kanoners!
Nu blir det packning så att det skriker om det!

onödig uppdatering

Hej hopp, idag har inte huvudet varit på topp!

Skulle ha lunchat med Madde och middagat med Kim. Istället så blev det plugg,packning och fixat o donat med lägenhetsrenovering samt hemförsäkring..
Inte mycket att berätta om det. Morgondagen blir aningen roligare :) Att möta upp Kim efter hennes jobb och smaka lite på Stockholm känns välbehövligt!

Nu är huvudet mitt totalt finito. En säng känns så väldans lockande : )

Boulogner:)

Kvällen igår var helvetisk.. Det tog sju timmar för mig att åka från lägenheten till stockholm. Det var en pina och jag och mitt huvud var totalt slut så efter några tårar, en del godis och sju timmars väntan så kunde jag stupa i säng.

Något man däremot inte kan sluta le av är min skolväg :) Underbart vackert och det går inte att ha en dålig morgon när man går denna väg.
Bilderna är alltså tagna mellan min lägenhet och skolan.


RSS 2.0